VAKANTIEKRACHT MAGAZIJN

Ben jij klaar met jouw examens of heb je al zomervakantie? Tijd voor vakantie én om geld te verdienen! Bij Showdown Displays Europe hebben we per direct een vakantiebaantje voor jou.

Als vakantiekracht in het magazijn zorg je ervoor dat onze producten op tijd naar onze klanten verstuurd kunnen worden. Je komt te werken in een hecht team met een goede werksfeer binnen een internationale, dynamische en vlotte organisatie.

Wij hebben een vacature voor een enthousiaste collega voor de functie van:

MAGAZIJNMEDEWERKER (VAKANTIEKRACHT)

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je ondersteunt de collega’s van het warehouse bij de dagdagelijkse werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het lossen van containers, assemblagewerkzaamheden, het picken van producten en de producten klaarmaken voor verzending.

Wat heb jij in huis?

Je bent een teamplayer die:

 • Enthousiast is en van aanpakken weet;
 • Een doorzetter is;
 • Per direct beschikbaar is en bij voorkeur vijf dagen (maandag tot en met vrijdag) per week voor minimaal 20 uur.

Wat bieden wij jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Showdown Displays Europe familie?

Dan ga je deel uitmaken van ons team in Nederweert waar ruim 50 collega’s werkzaam zijn en in totaliteit telt ons bedrijf bijna 200 collega’s.

Wij zijn dé partner in de productie en distributie van promotionele signs, displaysystemen en POS-materialen. Naast de fabricage en distributie van producten, bieden wij ook een breed scala aan printfaciliteiten aan.

Dit krijg jij van ons:

 • Een afwisselende logistieke functie in dagdienst (07.00 uur tot 16.00 uur) waar geen dag hetzelfde is;
 • Een fijn salaris om welverdiende dingen van te doen in jouw vakantie;
 • Een leuk vakantiebaantje met de allerleukste collega’s van het Zuiden;
 • Vers fruit op tafel;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto.

YES, dit is de vakantiebaan die ik zoek!

Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar Noortje Cox (onze HR Specialist) via .

Graag in jouw mail het volgende vermelden:

 • Hoeveel uur per week je wil werken (minimaal 20 uur);
 • Welke dagen je beschikbaar bent (maandag tot en met vrijdag);
 • Of je op vakantie gaat deze zomer en wanneer.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar bovenstaand e-mailadres of bel gewoon even met Noortje op 085-0660313.

Lees ook ons Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!

We kijken ernaar uit om jouw motivatie en CV te lezen en zullen zo snel mogelijk een reactie terug sturen!