Junior Controller

Jij zorgt voor een snelle en efficiënte administratie van Showdown Displays Europe. Daarbij worden door jouw kennis en ervaring de financiële processen en rapportages van onze afdeling Finance verder geprofessionaliseerd. Dit doe je binnen een dynamische en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Wij hebben een vacature voor een accurate collega voor de functie van:

JUNIOR CONTROLLER
(32 – 40 uur per week)

Wat zijn jouw taken?

Met jouw ervaring zorg je voor een juiste en tijdige verwerking van alle financiële boekingen binnen jouw afdeling. Door een goede bewaking van de boekingen die onze financiële resultaten beïnvloeden, zorg jij ervoor dat wij ‘in control blijven’.

Het opzetten en onderhouden van financiële rapportages en het ondersteunen en verbeteren van het maandafsluitingsproces zie jij als een uitdaging. Ook ben je betrokken bij de voorbereiding voor de externe jaarrekening controle.

Ben je ook graag bezig met projecten? Aan de slag gaan met verbeterprocessen hoort namelijk ook bij deze functie! Samen met de afdeling IT ga je ervoor zorgen dat ons ERP systeem verder geoptimaliseerd wordt.

Tot slot zul je nauw samenwerken met Josetta (onze Teamleader Finance/ HR), waarbij je haar zal ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Ook heb je regelmatig contact met jouw directe collega’s Gino en Jeanny (onze Financial Administrators).

Wat heb jij in huis?

Jij bent proactief ingesteld, hebt een analytisch denkvermogen en hebt een hands-on-mentaliteit. Je komt terecht binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en jij kunt je makkelijk aanpassen aan deze dynamiek. Met jouw focus om jezelf te blijven ontwikkelen en verbeteren, deel jij jouw kennis met jouw collega’s, zodat we samen succesvol zijn!

Jouw musthaves:

 • Je hebt een bedrijfseconomische of bedrijfsadministratieve opleiding op HBO niveau afgerond (bijvoorbeeld Finance & Control, Bedrijfseconomie of Accountancy) en bent toe aan jouw tweede stap in jouw carrière;
 • Je houdt van cijfers: je verslindt financiële rapportages alsof je een goed boek leest, in één oogopslag vallen bijzonderheden jou op en vervolgens laat je dit niet meer los;
 • Excel kent geen geheimen voor jou. Het zou geweldig zijn als je ook nog kennis hebt van Navision en/of PowerBI;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Showdown Displays Europe familie?
Dan ga je deel uitmaken van ons team in Nederweert waar ruim 50 collega’s werkzaam zijn en in totaliteit telt ons bedrijf zelfs 194 collega’s.

Wij zijn Europees marktleider en zijn dé partner in de productie en distributie van promotionele signs, displaysystemen en POS-materialen. Naast de productie van producten bieden wij ook printfaciliteiten aan.

Dit krijg jij van ons:

 • Een gave functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Een goed salaris natuurlijk, omdat je het waard bent;
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden, je voelt je gelijk thuis. Tijdens jouw introductie programma van Showdown Displays Europe nemen wij je helemaal mee tijdens jouw Showdown Displays Europe reis;
 • Vers fruit op tafel;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto; dat is toch kei gaaf?!

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!

Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar . De sluitingsdatum van deze vacature is vrijdag 30 oktober 2020.

Lees ook ons Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar of bel gewoon even met Noortje (HR Specialist) op 085-0660313. We kijken ernaar uit om jouw motivatie en CV te lezen en zullen zo snel mogelijk een reactie terug sturen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.