HR/Finance Assistant

Jij zorgt ervoor dat onze personeels- en salarisadministratie Tip Top in orde is en draagt je steentje bij aan een foutloze financiële administratie bij Showdown Displays Europe! Je ondersteunt bij diverse HR-processen zoals het regelen van personeelscadeaus, wagenparkbeheer en ondersteuning van recruitment. Een veelzijdige administratieve rol binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Wij hebben een vacature voor een punctuele collega voor de functie van:

HR/ Finance Assistant
(32 uur per week)

Hoe ziet een willekeurige dag er dan uit?

Tijdens het drinken van een eerste kopje koffie start je snel je computer op om vanuit de mailbox aan de slag te gaan met de belangrijkste zaken. Je maakt eerst een contractverlenging voor één van onze collega’s en daarna bestel je bloemen voor een andere collega die de aankomende week 5 jaar in dienst is. Ook is het de tweede week van de maand, dus dit betekent een drukke week voor jou waarin je alle salarismutaties verwerkt en aanlevert aan ons salarissysteem Apployed.

’s Middags ga je de betalingen klaarzetten voor onze leveranciers, zodat zij ook netjes op tijd betaald worden. Daarbij zijn een aantal Territory Sales Managers de afgelopen week teruggekomen van hun klantbezoeken in het buitenland en ze hebben (zoals altijd) weer een hoop declaraties. Jij gaat aan de slag om deze declaraties te verwerken door ze op de juiste grootboekrekeningen te boeken.

Zo! Klaar voor vandaag en op naar de vrije avond.

Hoe ziet jouw team eruit als HR/ Finance Assistant?

Je valt onder de verantwoordelijkheid van Josetta (Teamleader Finance/ HR) en werkt nauw samen met jouw directe collega Noortje (HR Specialist). Het complete team HR/ Finance bestaat momenteel uit 5 personen.

Je zal ongeveer 70% van je tijd met HR Support taken bezig zijn en 30% van je tijd met financieel administratieve taken.

Wat heb jij in huis?

Je vindt het heerlijk om snel om te schakelen van het ene naar het andere, waarbij je in staat bent om overzicht te houden voor jezelf. Je voert je vak met passie uit, waarbij je gaat voor juistheid, tijdigheid en volledigheid van je werk.

Jouw musthaves:

 • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal twee jaar gerichte werkervaring met HR support werkzaamheden;
 • Plannen & organiseren én foutloos werken? Je bent nog net geen controle freak te noemen ?;
 • Je kent Excel en de overige Office programma’s behoorlijk goed. Het zou geweldig zijn als je kennis hebt van Navision;
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur en bent flexibel in de werkdagen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Showdown Displays Europe familie? Dan krijg jij van ons:

 • Een gave functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Een goed salaris natuurlijk, omdat je het waard bent;
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden, je voelt je gelijk thuis. Tijdens jouw introductie programma van Showdown Displays Europe nemen wij je helemaal mee tijdens jouw Showdown Displays Europe reis;
 • Vers fruit op tafel;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd zal worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto; dat is toch kei gaaf?!

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!

Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar . De sluitingsdatum van deze vacature is vrijdag 14 augustus 2020.

Lees ook ons Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar of bel gewoon even met Noortje op 085-0660313. We kijken ernaar uit om jouw motivatie en CV te lezen en zullen zo snel mogelijk een reactie terug sturen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.