CUSTOMER SUPPORT REPRESENTATIVE

Bij jou staat service geschreven met de hoofdletter S. Jij zet alles op alles zodat onze orders tijdig en correct richting onze klanten gaan en bent een belangrijke schakel tussen onze afdelingen Sales en Operations. Dit gebeurt allemaal in een hecht backoffice team met collega’s in Nederland, Tsjechië en Spanje binnen een internationale, dynamische en vlotte organisatie.

Wij hebben een vacature voor een accurate collega voor de functie van:

CUSTOMER SUPPORT REPRESENTATIVE
(36 – 40 uur per week)

Hoe ziet jouw dag eruit?

Na een praatje met jouw collega’s en opgestart met een lekker kopje koffie of thee begin je met het doornemen van de orders mailbox. Het Customer Support team in Nederland beoordeelt alle inkomende orders op voorraad, beschikbaarheid en haalbaarheid ten opzichte van de gestelde deadlines. Je neemt contact op met de klant als er vragen zijn over zijn order of je stelt een vergelijkbaar product voor als het bestelde product niet voorradig is. Als de order helemaal klaar is, zet je deze door naar onze collega’s van het order entry team in Tsjechië. Zij zullen de order invoeren en een automatische bevestiging naar de klant sturen. Natuurlijk zul je zelf ook bepaalde orders invoeren en afhandelen, maar het zwaartepunt hiervan ligt niet in Nederland.

Na de lunch is het tijd om een aantal ad-hoc zaken op te lossen die de aandacht vergen. Deze handel je snel en nauwkeurig af. Ook ben je verantwoordelijk voor de klachtafhandeling. Klantgericht werken is erg belangrijk in deze functie. Je bent daarom niet bang om de klant te bellen en hem de beste service en opties te bieden. Je werkt daarbij nauw samen met de (Inside) Sales teams in Nederland, het order entry team in Tsjechië, de Customer Care collega’s in Spanje en met de collega’s van het Warehouse en Inkoop. Uiteraard kun je ook altijd bij jouw manager Wendy terecht met vragen.

Wat heb jij in huis?

Door jouw hoge servicegerichtheid zijn onze klanten tevreden met onze dienstverlening! Jij bent daarbij een organisatorisch talent en met jouw planmatige aanpak zet jij woord om in daad. Verder verwachten we dat je makkelijk schakelt tussen zaken en dus niet snel stress ervaart. Je komt terecht binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en jij kunt je goed aanpassen aan deze dynamiek.


Jouw musthaves:

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau en relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent een talenwonder! Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift is zeer belangrijk. Beheers je ook nog de Franse taal of een andere taal? Dat is een grote pré!
 • Minimaal beschikbaar voor 36 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Showdown Displays Europe familie?
Dan ga je deel uitmaken van ons team in Nederweert waar ruim 40 collega’s werkzaam zijn en in totaliteit telt ons bedrijf bijna 200 collega’s.

Wij zijn dé partner in de productie en distributie van promotionele signs, displaysystemen en POS-materialen. Naast de fabricage en distributie van producten, bieden wij ook een breed scala aan printfaciliteiten aan.

Dit krijg jij van ons:

 • Een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Je komt te werken binnen een hecht team met een gezellige werksfeer. Hard werken is belangrijk, maar samen plezier maken zeker ook!;
 • Een goed salaris natuurlijk, omdat je het waard bent;
 • 29 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur;
 • Een bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden en bij start krijg je een uitgebreide onboarding waardoor je je snel thuis zult voelen bij ons;
 • Vers fruit op kantoor;
 • De mogelijkheid om een deel van de werktijd thuis te werken;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een paar jaar bij ons werkt;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto.

Bovendien hebben wij wekelijks een vrijdagmiddagborrel en organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’; kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

YES, dit is mijn droombaan!

Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar Noortje Cox (onze HR Specialist) via . De sluitingsdatum van deze vacature is 31 januari 2022.

Mocht je specifieke vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar bovenstaand e-mailadres of bel gewoon even met Wendy Roumane (Sales Office Director) op 06-82334826.

Lees ook ons Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!

We kijken ernaar uit om jouw motivatie en CV te lezen en zullen zo snel mogelijk een reactie terug sturen!