Business & IT Specialist

Jij bent dé schakel tussen onze collega’s en onze slimme IT omgeving, want dat is waar Showdown Displays Europe op vertrouwt én bouwt! Jij krijgt de kans een gave rol bij ons te pakken binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan!

Wij hebben een vacature voor een enthousiaste collega voor de functie van:

Business & IT Specialist
(40 uur per week)

Hoe ziet een (maan-)dag eruit als Business & IT Specialist bij Showdown Displays Europe?    

Vanuit het management heeft de afdeling IT & Process de opdracht gekregen om een efficiency slag te maken in een deelproces binnen de orderintake en jij mag dit project oppakken. Je gaat aan de slag met het observeren van het huidige proces en brengt diverse knelpunten in kaart. Je praat met collega’s op de werkvloer en vraagt ze naar hun ideeën. Je verwerkt de opgedane kennis in een duidelijke flowchart, die je straks goed kunt gebruiken in het functionele ontwerp en de projectplanning. Je ziet dat een zeer snelle Return Of Investment gerealiseerd kan worden door dit project en deze ‘Quick Wins’ maken jou enorm blij!

Na de lunch heb je een overleg gepland staan met je Finance collega Gino en een IT partner omtrent de implementatie van een stukje maatwerk voor Finance. Jullie nemen de laatste testresultaten door en bespreken hoe en wanneer het maatwerk opgeleverd moet worden. Jullie willen je collega’s zo goed mogelijk meenemen in de verandering en de overlast tot een minimum beperken.  In je werk staat de gebruiker voorop. Daarom weet je ook dat bij veranderingen een goede én persoonlijke kennisoverdracht van de aanpassingen aan jouw collega’s noodzakelijk zijn.

Er is een structurele oplossing nodig voor een veel terugkomend probleem bij de verwerking van inkooporders. Gaaf, want ook hier komt jouw analytische talent om de hoek kijken. Je gaat op onderzoek uit. Kom je er niet uit? Geen probleem, je kunt altijd terugvallen op onze externe partners. Jouw zoekwerk zorgt voor een mooie oplossing voor dit probleem. Er verschijnt een grote glimlach op je gezicht; hier gaan jouw collega’s erg blij mee zijn! Nu nog zorgen dat het ook daadwerkelijk goed ingericht wordt samen met je IT collega’s. Na afloop check je of er nog issues zijn ontstaan na wat aanpassingen die gisteren zijn doorgevoerd, alles lijkt goed te gaan, YES!

En zo draag jij je steentje bij aan een soepel IT landschap!

Tevreden gebruikers? CHECK!

Wat is jouw verantwoordelijkheid als Business & IT Specialist bij Showdown Displays Europe?

Als Business & IT Specialist zorg je ervoor dat de vraag van de business wordt vertaald in slimme oplossingen binnen onze IT omgeving (Dynamics NAV, Salesforce en een e-Commerce platform). Jouw focus is het verbeteren van processen in kortdurende projecten met een snelle ROI. Dit doe je door processen te analyseren, functionele ontwerpen te maken, overleggen met technici en de organisatie te adviseren. Bij veranderingen ontferm jij je over het projectmanagement en een zorgvuldige kennisoverdracht. Tenslotte zorg je voor goede rapportering en borging van alle onderzoeksresultaten. Je komt te werken in een klein team samen met Robbin (onze Business Performance Specialist, Henk (onze Application Engineer), Myrthe (Business & IT Specialist) en je leidinggevende Jeroen Tubée (onze Business Process & IT Director) en vijf andere collega’s in Tsjechië.  

Wat heb jij in huis?

Je bent een klantgerichte dienstverlener met gerichte werkervaring in de IT. Je vindt het vanzelfsprekend om te denken als een ondernemer met oog voor ‘Quick Wins’. Je komt snel tot de kern van een probleem om deze vervolgens planmatig op te lossen. Je schakelt gemakkelijk tussen functionaliteiten en de techniek, waarbij je overzicht houdt in je taken. Met jouw focus om jezelf te blijven ontwikkelen en verbeteren deel jij jouw kennis met jouw collega’s, zodat we samen succesvol zijn!

Jouw musthaves:

 • Een hbo diploma (ICT, Technische bedrijfskunde of vergelijkbaar) en minimaal 7 jaar gerichte werkervaring met soortgelijke werkzaamheden;
 • Uitstekende kennis van Microsoft Office 365, met name Excel. Vermeld daarnaast duidelijk in jouw CV wat je eventuele kennis is van Microsoft Dynamics NAV 2016, Salesforce, webshops of SCRUM. Dan weten wij wat we je nog moeten bijspijkeren;
 • Naast het Nederlands beheers je ook de Engelse taal uitstekend.

Wij bieden jou:

Word jij het allernieuwste lid van onze Showdown Displays Europe familie?

Dan ga je deel uitmaken van ons team in Nederweert waar ruim 50 collega’s werkzaam zijn en in totaliteit telt ons bedrijf zelfs 194 collega’s.

Wij zijn Europees marktleider en zijn dé partner in de productie en distributie van promotionele signs, displaysystemen en POS-materialen. Naast de productie van producten bieden wij ook printfaciliteiten aan.

Dit krijg jij van ons:

 • Een gave functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Een salaris tussen € 3.000,- en € 4.200,- , afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een functie met internationaal karakter; incidenteel een reis naar onze Tsjechische vestiging;
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden, je voelt je gelijk thuis. Tijdens jouw introductie programma van Showdown Displays Europe nemen wij je helemaal mee tijdens jouw Showdown Displays Europe reis;
 • Vers fruit op tafel;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd zal worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto; dat is toch kei gaaf?!

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!

Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar .

Lees ook ons Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar of bel gewoon even met Hetty op 085-0660381. Hetty kijkt ernaar uit om jouw motivatie en CV te lezen en zullen zo snel mogelijk een reactie terug sturen!