TERRITORY SALES MANAGER (DUITSLAND)

Ben jij commercieel gedreven, houd je van reizen en zie je het als een uitdaging om Showdown Displays Europe te vertegenwoordigen in de Duitstalige markt? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Je komt te werken in een hecht salesteam met collega’s in Nederland, Spanje en Tsjechië binnen een internationale, dynamische en vlotte organisatie.

Wij hebben een vacature voor een energieke collega voor de functie van:

TERRITORY SALES MANAGER (DUITSLAND)
(40 uur per week)

Hoe ziet jouw dag eruit?

Elke dag geeft nieuwe kansen! Als Territory Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor de klanten in het postcodegebied 0 t/m 5 in Duitsland. Op de dag dat je jouw klanten gaat bezoeken neem jij ’s ochtends de klantplannen die je vorige week heb voorbereid nog even kort door, zodat je goed voorbereid op pad gaat. Vandaag staan er twee klantbezoeken en een prospect bezoek op de planning. Tijdens de gesprekken prikkel je klanten met kennis uit de markt, denk je mee en geeft advies met als doel de omzet van de klant en Showdown Displays naar een hoger niveau te tillen. Na jouw bezoeken verwerk je alles administratief in onze systemen en stem je de opvolging af met jouw Inside Sales collega. Na deze intensieve maar zinvolle werkdag sluit je af met een hapje in de stad waar je bent en gaat met een voldaan gevoel terug naar jouw hotelkamer.

In de week dat jij geen klantbezoeken hebt, heb je een dag op kantoor gepland met verschillende meetings. In de ochtend neem je alle lopende projecten met jouw Inside Sales collega’s door en bespreekt welke acties uitgezet kunnen worden. Ook maken jullie samen een plan om de sales van bepaalde klanten een boost te kunnen geven.
In de middag bespreek je een aantal kansen met jouw Marketing collega’s en overlegt waarin zij de sales nog verder kunnen ondersteunen. Op het einde van de dag staat je maandelijkse meeting met jouw manager Lex op de planning waarin jullie de stand van zaken en scores doornemen.

Wat is jouw doel?

Jouw doel is het genereren van omzet met bijbehorend margedoel door het plannen, creëren en pakken van kansen, ontwikkelen van marktaandeel, sturen op klantloyaliteit en relatiebeheer. Je verzamelt strategische marktinformatie en volgt marktontwikkelingen nauwlettend. Alle activiteiten worden uitgevoerd in samenwerking met jouw sales collega’s op kantoor. Naast relatiebeheer en onderhoud van het huidige klantenbestand, ligt er een duidelijke focus op nieuwe klanten. Je bent zelf verantwoordelijk voor de planning.

Wat heb jij in huis?

Jij bent gedreven om nieuwe orders te scoren en weet daardoor klantwensen moeiteloos om te zetten in commerciële kansen. Met jouw planmatige aanpak zet jij woord om in daad. Natuurlijk ben je doelgericht en een echte netwerker. Verder verwachten we dat je voor onze klanten een gesprekspartner op niveau bent. Je zet klanttevredenheid op 1 en dat is aan je gesprekken te merken. Je komt terecht binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en jij kunt je goed aanpassen aan deze dynamiek.

Jouw musthaves:

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau en relevante ervaring;
 • Een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift is zeer belangrijk. Beheers je ook nog de Nederlandse taal? Dat is een grote pré!
 • Je houdt van reizen en vindt het geen probleem om meerdere dagen van huis te zijn;
 • Een rijbewijs waardoor je direct in jouw auto van de zaak kunt stappen om jouw (potentiële) klanten in Duitsland te bezoeken.

Wat bieden wij jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Showdown Displays Europe familie?
Dan ga je deel uitmaken van ons team in Nederweert waar ruim 40 collega’s werkzaam zijn en in totaliteit telt ons bedrijf bijna 200 collega’s.

Wij zijn dé partner in de productie en distributie van promotionele signs, displaysystemen en POS-materialen. Naast de fabricage en distributie van producten, bieden wij ook een breed scala aan printfaciliteiten aan.

Dit krijg jij van ons:

 • Een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Je komt te werken binnen een hecht team met een gezellige werksfeer. Hard werken is belangrijk, maar samen plezier maken zeker ook!;
 • Een goed salaris natuurlijk, omdat je het waard bent;
 • 29 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur;
 • Een bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden en bij start krijg je een uitgebreide onboarding waardoor je je snel thuis zult voelen bij ons;
 • Vers fruit op kantoor;
 • De mogelijkheid om een deel van de werktijd thuis te werken;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een paar jaar bij ons werkt;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto.

Bovendien hebben wij wekelijks een vrijdagmiddagborrel en organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’; kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

YES, dit is mijn droombaan!

Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar Noortje Cox (onze HR Specialist) via . De sluitingsdatum van deze vacature is 28 februari 2022.

Mocht je specifieke vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar bovenstaand e-mailadres of bel gewoon even met Lex de Hondt (Territory Sales Director) op 06-83716344.

Lees ook ons Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!

We kijken ernaar uit om jouw motivatie en CV te lezen en zullen zo snel mogelijk een reactie terug sturen!