INSIDE SALES REPRESENTATIVE

Dankzij jouw commerciële instelling weet jij Showdown Displays Europe perfect te vertegenwoordigen en daardoor komen nieuwe klantaanvragen en leads continue bij jou binnen. Daarbij houd je van afwisseling en ga je geen uitdaging uit de weg. Je komt te werken in een hecht salesteam met collega’s in Nederland, Spanje en Tsjechië binnen een internationale, dynamische en vlotte organisatie.

Wij hebben een vacature voor een enthousiaste collega voor de functie van:

INSIDE SALES REPRESENTATIVE
(36 – 40 uur per week)

Hoe ziet jouw dag eruit?

Een nieuwe werkdag geeft nieuwe kansen! Samen met jouw collega’s neem je met een lekker kopje koffie of thee de dag door. Samen bespreken jullie actuele aanvragen en leads en stemmen jullie af wie wat oppakt. Jij bent voornamelijk verantwoordelijk voor de klanten uit het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Je start met het opstellen van offertes die je vervolgens met een persoonlijk bericht naar de klant verstuurt. Ook ga je aan de slag met het opvolgen van marketing campagnes waar de klant afgelopen week over geïnformeerd is.

Na de middaglunch ga je leads en accountaanvragen nabellen met het doel te inventariseren waar de exacte wensen liggen van de klant. Het mogelijke resultaat is het scoren van een mooie order! Ook heb je een speciale prijsaanvraag binnen gekregen en na overleg met de Territory Sales Manager stuur je een passend voorstel naar de klant. Op het eind van de dag heb je nog een telefonische afspraak met een bestaande klant om hem te adviseren welke Showdown Displays producten nog interessant voor hem kunnen zijn. Deze dag is weer voorbij gevlogen waarbij je mooie kansen hebt kunnen opvolgen!

Wat is jouw doel?

Jouw doel is het vergroten van omzet door het plannen, creëren en pakken van kansen. In samenwerking met onze Territory Sales Managers voer je deze activiteiten uit. Jij krijgt zelf ook een gedeelte van de klanten toegewezen en voor deze klanten ben je verantwoordelijk voor het behalen van omzet. Het maken van offertes, cross- en up-selling en de opvolging van campagnes en accountaanvragen zijn jouw hoofdtaken, maar er is geen dag hetzelfde in deze functie en dat maakt het uitdagend!

Wat heb jij in huis?

Jij weet klantwensen moeiteloos om te zetten in commerciële kansen en met jouw planmatige aanpak weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Natuurlijk ben je doelgericht en enorm leergierig. Verder verwachten we dat je makkelijk schakelt tussen zaken en dus niet snel stress ervaart. Je komt terecht binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en jij kunt je goed aanpassen aan deze dynamiek.

Jouw musthaves:

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau en relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent een talenwonder! Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift is zeer belangrijk.
 • Minimaal beschikbaar voor 36 uur per week waarbij je sowieso beschikbaar bent op vrijdag.

Wat bieden wij jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Showdown Displays Europe familie?
Dan ga je deel uitmaken van ons team in Nederweert waar ruim 40 collega’s werkzaam zijn en in totaliteit telt ons bedrijf bijna 200 collega’s.

Wij zijn dé partner in de productie en distributie van promotionele signs, displaysystemen en POS-materialen. Naast de fabricage en distributie van producten, bieden wij ook een breed scala aan printfaciliteiten aan.

Dit krijg jij van ons:

 • Een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Je komt te werken binnen een hecht team met een gezellige werksfeer. Hard werken is belangrijk, maar samen plezier maken zeker ook!;
 • Een goed salaris natuurlijk, omdat je het waard bent;
 • 29 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur;
 • Een bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden en bij start krijg je een uitgebreide onboarding waardoor je je snel thuis zult voelen bij ons;
 • Vers fruit op kantoor;
 • De mogelijkheid om een deel van de werktijd thuis te werken;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een paar jaar bij ons werkt;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto.

Bovendien hebben wij wekelijks een vrijdagmiddagborrel en organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s; kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

YES, dit is mijn droombaan!

Wij hebben deze vacature exclusief uitbesteed aan Personato. Jouw sollicitatie kun je sturen naar de betreffende consultant, Joep Ghielen, welke te bereiken is via of 06-13240526. Directe sollicitaties bij Showdown Displays Europe zullen rechtstreeks worden doorgestuurd naar Personato, zodat zij de volledige selectie compleet kunnen maken. De sluitingsdatum van deze vacature is 1 juli 2022.

Mocht je specifieke vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar of bel gewoon even met Lex de Hondt (Territory Sales Director) op 06-83716344.