HR Specialist

In deze rol heb jij een adviserende functie naar het management en ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid in Nederland. Denk hierbij aan het geven van advies met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen (van werving en selectie tot beoordeling, promotie en ontslag). Daarnaast zorg je ervoor dat onze personeels- en salarisadministratie op orde is en fungeer je als vraagbaak voor onze medewerkers.

De HR Specialist is de schakel tussen het personeel in Nederland en het management van Showdown Displays Europe. Het is een veelzijdige rol op zowel operationeel als tactisch niveau binnen een internationale, dynamische en vlotte organisatie.

Wij hebben een vacature voor de functie van:

HR Specialist

Hoe ziet een willekeurige werkdag er dan uit?

Tijdens het drinken van een eerste kopje koffie start je snel je computer op om vanuit de mailbox aan de slag te gaan met de belangrijkste zaken waaronder het maken van een contractverlenging. In de ochtend staat ook een sollicitatiegesprek op de planning met een potentiële nieuwe collega voor onze sales afdeling. Samen met de manager van de afdeling ben je verantwoordelijk voor het voeren van deze gesprekken en geef je hierin advies.

Ook is het de tweede week van de maand, dus dit betekent een drukke week voor jou waarin je alle salarismutaties verwerkt en aanlevert aan ons salarissysteem Apployed. Tot slot staat aan het einde van de dag jouw twee wekelijkse meeting met jouw manager, de CEO van Showdown Displays Europe, op de planning waarin jullie de belangrijkste zaken op HR gebied in Nederland doornemen en acties afspreken.

Zo! Klaar voor vandaag en op naar een vrije avond. 

Wat heb jij in huis?

Je vindt het heerlijk om snel te schakelen van het ene naar het andere, waarbij je in staat bent om overzicht te houden voor jezelf. Je voert je vak met passie uit, waarbij je gaat voor juistheid, tijdigheid en volledigheid van je werk. Ook ben je een sterke gesprekspartner en kun je makkelijk op verschillende niveaus schakelen.

Jouw musthaves:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding richting HRM;
 • Je hebt werkervaring in een HR gerelateerde functie en het zou fijn zijn als je gewend bent om in een internationale omgeving te werken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Het aantal uren en de werkdagen zijn bespreekbaar.

Wat bieden wij jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Showdown Displays Europe familie?
Dan ga je deel uitmaken van ons team in Nederweert waar ongeveer 30 collega’s werkzaam zijn en in totaliteit telt ons bedrijf 185 collega’s.

Wij zijn dé partner in de productie en distributie van promotionele signs, displaysystemen en POS-materialen. Naast de fabricage en distributie van producten, bieden wij ook een breed scala aan printfaciliteiten aan.

Dit krijg jij van ons:

 • Een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Je komt te werken binnen een organisatie met een gezellige werksfeer. Hard werken is belangrijk, maar samen plezier maken zeker ook!;
 • Een goed salaris natuurlijk, omdat je het waard bent;
 • Reiskostenvergoeding woon-werk;
 • 29 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur;
 • Een kwartaal- en jaarbonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s en bij start krijg je een uitgebreide onboarding waardoor je je snel thuis zult voelen bij ons;
 • Vers fruit op kantoor;
 • Personeelskorting op diverse wasprogramma’s bij All-in Carwash in Nederweert;
 • De mogelijkheid om een deel van de werktijd thuis te werken;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een paar jaar bij ons werkt;
 • Ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto.

Bovendien hebben wij wekelijks een vrijdagmiddagborrel en organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s; kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

YES, dit is mijn droombaan!

Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar . De sluitingsdatum van deze vacature is 31 juli 2023.

Lees ook ons Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!

We kijken ernaar uit om jouw motivatie en CV te lezen en zullen zo snel mogelijk een reactie terug sturen!